e-logistik i Götene effektiviserar sin påspackning för e-handel med Autobagmaskin från Christian Berner

Christian Berner AB har ingått avtal med e-logistik, Eilogistik Marknadsservice AB, om att leverera en Autobag AB850S med tillhörande transportör för att effektivisera påspackningen i deras e-handelscenter i Götene, primärt för en av deras snabbast växande konfektionskunder.

autobagmaskin AB850S

Christian Berner AB har ingått avtal med e-logistik, Eilogistik Marknadsservice AB, om att leverera en Autobag AB850S med tillhörande transportör för att effektivisera påspackningen i deras e-handelscenter i Götene, primärt för en av deras snabbast växande konfektionskunder.

− Efter att ha diskuterat och sett på flertal lösningar över flera år för att effektivisera vår påspackning för våra e-handelskunder, var volymen stor nog och tiden mogen att ta steget mot högre automatiseringsgrad, säger Jonas Hamrén Berggren, vd på e-logistik. Investeringen ger oss framförallt en högre dagskapacitet och en direkt kostnadsbesparing. Allra störst nytta har vi under peak-perioder såsom stundande Black Week och julhandel. Det blir en win-win för oss och våra kunder.

Den levererade påsmaskinen – en Autobag AB850S – är en av de mest effektiva påspacknings-maskinerna på marknaden som genom sin flexibilitet i formatomfång, snabbhet i utskrift av adressetikett, direkt på påsen, och säkerhet i öppningsfrekvens – på ett mycket effektivt sätt ökar genomflödet av varor och antal packade påsar med cirka 3-4 gånger.

− e-logistik har på ett exemplariskt sätt implementerat påsmaskinen samt justerat sin process och fått utskrifterna optimerade. De har på mycket kort tid överträffat sina högt satta mål och ser en hastighetsökning på motsvarande 3-4 gånger bara efter en veckas produktion, säger Peter Nobelius på Christian Berner AB, som är marknadsansvarig för Autobag i Sverige.

e-logistik är ett företag inom tredjepartslogistik för e-handel, vilket innebär att man sköter logistiken åt andra och agerar som en mellanhand. Ambitionen är att vara den ledande 3PL-aktören för nordiska e-handelsföretag med internationella tillväxtambitioner. e-logistik hanterar idag över 2 miljoner försändelser varav ca 60% går internationellt.

https://elogistik.se/

Vill du veta mer om förpackningslösningar?

Peter Nobelius, teknisk säljare, Christian Berner AB

031-33 66 915 peter.nobelius@christianberner.com

Kontakta oss