Lagerhotell

Handel och grossistverksamhet

I e-logistiks lagerlokaler i Götene har vi ett internationellt lagerhotell där vi lagerhåller Vi Dina varor och Ditt marknadsmaterial åt Dig. Vi kan hjälpa Dig med allt ifrån lagring av viss typ av livsmedel till trycksaksmaterial. Stor eller liten spelar ingen roll vi hjälper Dig gärna med förvaring, lagerhantering och distribution av Dina varor. Sammantaget har vi 11 000 kvm lageryta.

Du har möjlighet att ansluta Dig till vårt datoriserade lagerhanteringssystem Ongoing Warehouse System, där Du får tillgång till lagersaldo och statistik. Vi integrerar Ditt system med vårt lagerhanterings-system vilket gör att Du ständigt har kontroll över Ditt lager i termer av t.ex. lagersaldo, orderstatus etc.

Har e-logistik Din order före kl. 11 går den till 99% ut samma dag. Vår personal hjälper Dig fem dagar i veckan med godshantering, orderplockning, emballering och utskick. Vi har bra transportavtal med ledande distributörer som Du kan ansluta Dig till och ger tillgång till bra rabatter.

Du kan hyra utrymme för en månad eller i många år. Hos e-logistik betalar Du endast för den tid, och det utrymme Du hyr. Tiden debiteras efter timme eller överenskommen fastprismodell, ytan efter antalet pallar och hyllmeter som Du nyttjar.

e-logistik har idag lagerhotellskunder inom vitt skilda branscher såsom konfektion, foder och hälsokost. Kontakta oss gärna för referenser!

Våra tjänster

 • Lagerhantering, plock & pack, distribution och returhantering av produkter för i första hand handels- och grossistföretag
 • Distribution till såväl återförsäljare/grossist (B2B) som konsument (B2C)
 • Lagerhanteringssystem (Ongoing) för t.ex. lagernivåer och spårning av gods
 • Tillgång till bra transportavtal
Skicka Offertförfrågan

Kontakta Oss

  Namn

  Epost

  Ämne

  Meddelande