Starka varumärken inom detalj- och dagligvarubranschen

e-logistik marknadskommunikation erbjuder bland annat.

 • Lagerhantering, plock & pack samt distribution av marknadsmaterial
 • Lagerhanteringssystem (Ongoing) för t.ex. lagernivåer och spårning av gods
 • Tryck, print & kuvertering (ad-hoc aktiviteter, adressinköp, print-on-demand)
 • Kampanjaktiviteter (responshantering, utskick, statistik)

Vi erbjuder även lansering av kompletta webbutiker som kan kopplas till e-logistiks lagersystem. Vi erbjuder kraftfulla servrar och personliga handläggare. Drift och service ingår, samt Klarna Checkout.

Tveka inte att kontakta oss för just den hjälp ni söker!

Orderläggning 

Behöver du hjälp med orderläggning? Vi kan alltså hjälpa dig tryggt och säkert, precis som vi gjort för några av våra kunder under en längre tid. 

Kundtjänst

Är din att-göra-lista längre än längst och du har svårt att få tiden att räcka till med allt som ska fixas i ditt företag? Då kanske vår kundtjänst är något för dig? Vår kunniga och professionella personal sköter dina kundtjänstärenden på ett smidigt sätt, även för dig med internationell e-handel.

Vi hanterar alltså dina inkommande kundärenden via telefon, chatt och e-post.  Och genom vårt Ongoing Warehouse System kan du hålla dig uppdaterad på alla dina ärenden kontinuerligt. Med andra ord finns vår kundtjänst till för att hjälpa dina kunder och lösgör tid för dig så att du kan fokusera på din kärnverksamhet. Dessutom väljs storlekspaket beroende på kundstock.

Inköp

Upplever du att tiden inte räcker till för att lösa de inköp som behöver göras? Men då har vi så klart lösningen för det. Vi är alltså redo att lära oss dina system och rutiner för att underlätta och frigöra tid för dig.

Skicka offertförfrågan

Kontakta Oss

  Namn

  Epost

  Ämne

  Meddelande