e-handelslogistik

e-handel, postorder och prenumerationer

Totalpack – e-handlarens bästa vän™

e-logistiks affärsmodell Totalpack™ – e-handlarens bästa vän har vuxit fram ur frustrerade e-handlare som inte har förstått de offerter och avtal som används inom lager och logistik.

Som e-handlare är Du egentligen bara intresserad av en sak:

”Vad kostar det Mig om en kund köper produkt X i butiken?”

Med koll på denna kostnad kan du sedan som e-handlare enkelt ta ställning till vilket fraktpris som ska stå i webbutiken.

e-logistik tar hand om dina varor från att de kommer till e-logistiks lager, tills din kund har lagt en order och e-logistik sedan har skickat iväg dina varor till din kund! Allt detta samtidig som du inte behöver göra någonting. Visst är det smidigt?

e-logistik använder sig även av ett lagerhanteringssystem som heter Ongoing Warehouse System. Ongoing gör så att du kan ha koll på ditt lager, trots att du inte är i närheten av det. Du kan t.ex. se vilka beställningar som är lagda, vilka paket som är skickade och hur mycket av dina varor som är kvar i lager. du kan på så sätt styra ditt lager hemifrån bara genom några knapptryck på din dator.

Totalpack™ innebär fastprissättning på allt som har med ett köp på webbutiken att göra. e-logistik analyserar e-handlarens sortiment och kategoriserar det i 3-5 olika priskategorier som vardera har ett fast pris inklusive allt (plock & pack, emballage, frakt, adresshandlingar och sms-avisering). Vid månadens slut faktureras försäljningen enligt dessa kategorier vilket gör det lätt att se hur mycket man sålt och vad det har kostat.

0%
leveranssäkerhet plock & pack

Våra tjänster

 • Lagerhantering, plock & pack, distribution och returhantering av produkter för e-handlare.
 • Lagerhanteringssystem (Ongoing) för t.ex. lagernivåer och spårning av gods.
 • Ärendehantering för hantering av eventuella avvikelser.
Skicka Offertförfrågan

Kontakta Oss

  Namn

  Epost

  Ämne

  Meddelande