Totalpack – e-handlarens bästa vän™

e-logistiks affärsmodell Totalpack™ – e-handlarens bästa vän har vuxit fram ur frustrerade e-handlare som inte har förstått de offerter och avtal som används inom lager och logistik. Som e-handlare är Du egentligen bara intresserad av en sak:

”Vad kostar det Mig om en kund köper produkt X i butiken?”

Med koll på denna kostnad kan du som e-handlare enkelt ta ställning till vilket fraktpris som ska stå i webbutiken.

e-logistik tar hand om dina varor från att de kommer till vårt lager, tills att din kund har lagt en order och e-logistik sedan har skickat iväg dina varor till din kund. Därmed behöver du inte göra någonting. Visst låter det smidigt? Vi använder oss även av lagerhanteringssystemet Ongoing Warehouse System. Detta datoriserade system gör att du kan ha koll på ditt lager, trots att du inte är i närheten av det. Därmed kan du följa vilka beställningar som är lagda, vilka paket som är skickade och hur mycket av dina varor som är kvar i lager. På så sätt kan du styra ditt lager hemifrån bara genom några knapptryck på din dator.

Totalpack™ innebär fastprissättning på allt som har med ett köp på webbutiken att göra. e-logistik analyserar e-handlarens sortiment och kategoriserar det i 3-5 olika priskategorier som vardera har ett fast pris inklusive allt (plock & pack, emballage, frakt, adresshandlingar och sms-avisering). Och vid månadens slut faktureras försäljningen enligt dessa kategorier vilket gör det lätt att se hur mycket man sålt och vad det har kostat.

0%
leveranssäkerhet plock & pack

Våra tjänster

 • Lagerhantering, plock & pack, distribution och returhantering av produkter för e-handlare.
 • Lagerhanteringssystem (Ongoing) för t.ex. lagernivåer och spårning av gods.
 • Ärendehantering för hantering av eventuella avvikelser.
Skicka Offertförfrågan

Kontakta Oss

  Namn

  Epost

  Ämne

  Meddelande