Ledning

Jonas Hamrén Berggren

Verkställande Direktör

Civilingenjör från Chalmers, bakgrund som bl.a. teknisk chef på Kenmore, managementkonsult på McKinsey & Company, VD för den Chalmersägda företagsinkubatorn Encubator AB. Gick in i e-logistik/Portomus 2011 som sedan dess 10 dubblat omsättningen. Är idag serieentreprenör (bl.a. medgrundare till Superfruit Scandinavia AB) och investerare (Jetshop och Let’s Deal m.fl.)

Jan Andersson

Marknadschef

Har genom 30 års erfarenheter från Nordiska CRM-lösningar varit van att hantera stora nordiska postflöden. En av upphovsmännen bakom Portomus genom sitt dåvarande engagemang i e-logistik. Har de senaste åren etablerat och utvecklat 3PL-företag med framförallt inriktning mot e-handeln. Arbetat med flöden som Nelly, Lekmer, Brandos och många fler.

Marie-Louise Alfredsson

Ekonomichef

Över 30 års erfarenhet inom ekonomiadministration-/styrning. Har varit på Landstinget i 20 år samt egen företagare i Musik och filmbranschen i 15 år. Sedan snart 10 år tillbaka ekonomiansvarig på e-logistik och har stadigt levererat i såväl ned- som uppgång.

Johan Kullberg

Supply Chain Manager

Kommer senast från rollen som Logistikchef för Slöjd-detaljer som sysslar med e-handel och butiksförsäljning. Johan ansvarade där för allt som hade med lager, logistik och fastighet att göra. Innan dess samlade Johan på sig över 15 års erfarenhet från terminalarbete hos Schenker och då mestadels i rollen som Gruppchef.

Elmedin Iskric

IT/Support Ansvarig

Styrelse

Peter Vallenthin

Ordförande

Idag chef för Bring Cargo Inrikes. Har haft flera betydande befattningar inom transportbranschen under de senaste 25 år bl.a. som VD för Geodis Wilson i Norden och som global affärsutvecklingschef inom TNT.

Fredrik Adolfsson

Ledarmot

Affärsängel och entreprenör var bl.a. med som delägare och i styrelsen för Adlibris och är idag delägare i flera e-handelsbolag av vilka Apotea är det mest kända. Fredrik är van att leda större förändringsarbeten med hjälp av IT-system.

Lennart Svensson

Ledarmot

Är ekonom i grunden, men har under perioder jobbat i flera olika ledande roller i främst små o medelstora företag, många med internationella ägare. Under ca 15 år verkat genom eget bolag som inhyrd av ägare/ företagsledning/revisor i företag för att aktivt deltaga och driva arbetet i deras förändringsarbete och utvecklingsfaser.

Ägare

e-logistik har idag två större ägargrupperingar i form av styrelse/ledning och investmentbolaget Regere AB. Historiskt och ägarmässigt finns också koppling till Chalmers Tekniska Högskola genom Chalmers Ventures AB. År 2011 skapades en ny ägarstruktur som säkrade incitament för nyckelkompetenser i bolaget och skapade finansiell trygghet. e-logistik har varit en snabbväxare i branschen sedan dess.

https://www.chalmersventures.com/

https://www.almi.se/Almi-Invest/

https://skaraborginvest.se/

Skicka Offertförfrågan

Kontakta Oss

    Namn

    Epost

    Ämne

    Meddelande