Ledning2019-05-09T11:16:19+00:00

Ledning

Jonas Berggren

Verställande Direktör

Civilingenjör från Chalmers, bakgrund som bland annat teknisk chef på Kenmore, managementkonsult på McKinsey & Company, VD för den Chalmersägda företagsinkubatorn Encubator AB.

Intervju med Jonas Berggren
Nya Lidköpings Tidningen 2019-04-05

Kristoffer Blom

OKAM

I grunden en Idrotts- och ledarskapsutbildning. Brinner för att jobba med relationer såväl med kunder som med medarbetare och leverantörer. Har tidigare erfarenhet inom handel främst butiker med ansvar för såväl kundbemötande som processer och lagerarbete. Har även jobbat som säljare med ansvar för kalkylering, offerter och försäljning.

Marie-Louise Alfredsson

Ekonomichef

Över 30 års erfarenhet av det mesta inom ekonomiadministration. Marie-Louise har även varit på Landstinget i 20 år samt egen företagare i Musik och filmbranschen i under 15 års tid.

Jan Andersson

Affärsutveckling

Har genom 20 års erfarenheter från Nordiska CRM-lösningar blivit van att hantera branschspecifika IT-system och stora nordiska postflöden. Har de senaste 10-åren etablerat och utvecklat 3PL-företag med inriktning mot e-handel.

Styrelse

Peter Vallenthin

Ordförande

Idag chef för Bring Cargo Inrikes. Har haft flera betydande befattningar inom transportbranschen under de senaste 25 år bl.a. som VD för Geodis Wilson i Norden och som global affärsutvecklingschef inom TNT.

Fredrik Adolfsson

Ledarmot

Affärsängel och entreprenör var bl.a. med som delägare och i styrelsen för Adlibris och är idag delägare i flera e-handelsbolag av vilka Apotea är det mest kända. Fredrik är van att leda större förändringsarbeten med hjälp av IT-system.

Hanna Moisander

Ledarmot

Varit med och byggt upp Nelly.com under 5 år och haft många olika befattningar inom supply chain. Hanna jobbar idag med e-handelsstaden Borås och diverse olika konsultuppdrag inom e-handelslogistik. Hon har även ansvarat för egna lager.

Mikael Brunnhagen

Ledarmot

Har från grunden och sedan drygt 30 år tillbaka byggt upp Motor Trend AB i Mariestad till det halvmiljard bolag det är idag Mikael är tveklöst en god entreprenör, företagsledare och säljare med engagemang för näringslivet i Skaraborg.

Ägare

e-logistik har idag två större ägargrupperingar i form av styrelse/ledning och investmentbolaget Regere AB. Historiskt och ägarmässigt finns också koppling till Chalmers Tekniska Högskola genom Chalmers Ventures AB. År 2011 skapades en ny ägarstruktur som säkrade incitament för nyckelkompetenser i bolaget och skapade finansiell trygghet. e-logistik har varit en snabbväxare i branschen sedan dess.

http://www.chalmersventures.com/

https://www.almi.se/Almi-Invest/

https://skaraborginvest.se/

Kontakta Oss

Namn

Epost

Ämne

Meddelande