Hur söker du tjänsten som lagermedarbetare?

Urval av kandidater sker löpande. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, snabbt och enkelt via vårt formulär
OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mejl.

Om rollen:

Som lagermedarbetare hos oss får du över tid jobba inom alla olika arbetsstationer såsom inleverans, plock och pack. Oavsett vilken uppgift du har krävs det att du är noggrann och samtidigt effektiv. 

Här kommer du få möjlighet att ha ett varierat, roligt arbete som kräver god fysik och förmåga att jobba i ett högt tempo.

Du kommer arbeta med orderplock och packning. Arbetet kan vara monotont och du arbetar rörandes under passet, lyft kommer förekomma.
Vi söker dig som vill ha ett flexibelt extrajobb där du som person behöver vara noggrann och kunna jobba i ett stabilt tempo.

Vem är du?

Som person är du en engagerad glädjespridare med god arbetsmoral.  Du gillar när arbetstempot är högt och när du får ha ett aktivt jobb. Det är viktigt att du har en god fysik.

Vi tror att du trivs som allra bäst när du får vara en del av ett engagerat team som arbetar mot tydliga mål. Du gillar när arbetstempot är högt och när du får ha ett aktivt jobb.

Har du arbetat i en liknande verksamhet är det självklart en merit, men  personliga egenskaper drivkrafter och förmågan att lösa problem har också en stor tyngd.

Övrig information:

Anställningsperiod: Varierar men start någon gång under oktober månad och sträcker sig fram till december månad med möjlighet till förlängning.
Anställningsgrad: Schemalagd arbetstid
Lön enligt kollektivavtal

Frågor om tjänsten besvaras av johan.kullberg@elogistik.se

Välkommen med din ansökan!

e-logistik är ett innovativt tredjepartslogistikföretag med ett brett serviceerbjudande. Genom över 10-års erfarenhet inom branschen sätter vi alltid kundens behov i fokus för att skapa gemensamma tillväxtmöjligheter.

Fyll i vår jobbansökan till vårt lager på e-logistik idag!

Anställningsvillkor:

Omfattning: Säsong/Deltid/Extrajobb samt helger
Tillträde: Enligt överenskommelse

Krav:

 • Att du är ansvarsfull, noggrann och flexibel
 • Datorvana
 • Kunna arbeta i ett stabilt tempo.

Meriterande:

 • Truckkort
 • Lagervana
 • Körkort och tillgång till bil

Ansök


  ExtrajobbSommarjobbSpontanansökanAlla
  OmgåendeInom ett par veckorOm en månad eller mer


  Ja alla alternativ fungerar för migBörja 06.00KvällspassHelgerNej jag vill bara jobba dagtid


  AMBBECCEJag har inget körkort


  A1A2Nej