e-logistik expanderar

Tredjepartslogistikaktören e-logistik ökar sin lageryta med närmare 15% och optimerar samtidigt sina flöden och inlagring.

e-logistik expanderar

e-logistik är en ledande aktör inom tredjepartslogistik för e-handel, baserat i Götene och Göteborg. Koncernen grundades 2006 och omsätter idag knappt 100 Mkr på årsbasis.

“Vi upplever fortsatt en utmanande tid för e-handeln men vågar ändå gå lite på offensiven genom att öka upp lagerytan. Vi gör detta genom ett externlager i närheten vilket samtidigt gett oss möjlighet att bygga om, flytta om och flytta in nya kunder i vårt huvudlager”, säger Jonas Hamrén Berggren, VD på e-logistik.

Platschefen Linus Rönnkvist som tillträdde för ett halvår sedan har lett förändringsarbetet:

“Jag fick ju en ganska flygande start på e-logistik i.o.m. att vi rätt omgående gick in i vår absoluta högsäsong. Det gjorde samtidigt att jag snabbt fick en bild av vad som fungerade och vad som behövde förändras/utvecklas. När orderflödet minskade i samband med årsskiftet var läget rätt att gå från ord till handling.”, säger Linus Rönnkvist, Plats- och Produktionschef.

Vid sin sida har även Linus haft god hjälp av den större delägaren, styrelseledamoten och inom logistik välmeriterade Stefan Karlsson:

“Det var en något trevande start efter att jag engagerade mig våren 2022 men det var också en för handel och e-handel väldigt turbulent tid. Mot slutet av förra året började vi hitta mer och mer rätt. Förändringen av lagret är väl det mest synliga exemplet på vad vi åstadkommit så här långt men det är mycket annat som också kommit på plats. Det känns som vi är redo att gå på offensiven igen.”, säger Stefan Karlsson, delägare och styrelseledamot.

För mer information, kontakta gärna:

Jonas Hamrén Berggren, VD e-logistik

+46 702 30 93 56

jonas.berggren@elogistik.se

Linus Rönnkvist

+46 738 52 57 44

linus.ronnkvist@elogistik.se

Stefan Karlsson

+46 706 62 68 10

stefan.karlsson@skab.nu

Kontakta oss