Julgåva – vi önskar alla en God Jul och ett Gott Nytt År

I ett Covid-19 år som detta är det många hjälporganisationer som gör en större insats och betyder mer än annars. Av många bra alternativ föll vårt val på Läkare utan gränser som är en oberoende medicinsk hjälporganisation som ger livräddande sjukvård till dem som behöver det mest – oavsett vem, oavsett var, oavsett varför. Deras insatser sträcker sig bortom Covid-19 för hur hemsk än denna pandemi än är finns det tyvärr både fler och värre problem vår värld lider utav.

Den som är skadad eller sjuk önskar sig bara en sak. I jul har vi valt att ge allt en människa kan önska. Tillsammans med Läkare utan Gränser räddar vi liv och lindrar nöd där det behövs som mest.

Mer information om Läkare utan Gränser

Läkare Utan Gränser ar en medicinsk humanitär organisation som räddar liv och lindrar nöd där vi behovs mest. Vi bistår människor som drabbats av kriser, krig och naturkatastrofer oavsett politisk åsikt, religion eller etnisk tillhörighet.

Organisationen har fler än 67 000 anställda, varav majoriteten ar anställda lokalt i de länder dar vi arbetar. Läkare Utan Gränser bedriver årligen omkring 450 projekt i över 70 länder runt om i världen.

1999 tilldelades vi Nobels fredspris.

https://lakareutangranser.se/

Kontakta oss